فرمانده نیروی زمینی ارتش: سامانه مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است نماینده خوی: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند سرلشکر سلامی: در حالی که درگیر جنگی تمام‌عیار هستیم، هیچ نشانی از آشفتگی و هراس در کشور دیده نمی‌شود/ تسلیم را باور نداریم جراره: دولت در تعیین‌تکلیف نیرو‌های شرکتی دستگاه‌های اجرایی تعجیل کند قوامی: برای پرداخت کالابرگ ۱۷ همت کسری داریم نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه: تصمیم مجمع تشخیص در تصویب لوایح پالرمو و سی اف تی در راستای اصرار مجلس بوده است نیک بین، نماینده مجلس: کامیون‌داران، معدن‌داران و کارخانه‌داران معترض‌اند؛ این حجم از اعتراضات غیرطبیعی است ابلاغ ۶ قانون مصوب مجلس از سوی رئیس‌جمهور به دستگاه‌های مربوطه وزیر دفاع: ایران در ساخت انواع شناور سطحی و زیرسطحی خودکفا شد پزشکیان: سال گذشته بیش از ۳۰۰ همت ضرر ناشی از قطع گاز و برق داشتیم اقدام عجیب استانداری کردستان / استقبال زنان اسب سوار از مهمان خارجی + فیلم سخنگوی دولت: در برابر جنگ روایت‌ها، تحریم‌ها و تردید‌ها ایستاده‌ایم فرمانده انتظامی ایرانشهر: به زودی روحانی ربوده شده توسط افراد مسلح ناشناس آزاد می‌شود مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: متوقف شدن غنی‌سازی خط قرمز است الحاق ۱۳ فروند انواع شناور جدید به سازمان بنادر

اعتبار مقابله با ریزگردها در بودجه حذف شده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با انتقاد از اطلاع‌رسانی در خصوص ورود ریزگردها به پایتخت گفت: ورود ریزگردها به پایتخت باید حداقل بین ۲۴ تا ۳۶ ساعت قبل توسط سازمان هواشناسی پیش بینی می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 09
کد خبر: ۱۲۸۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم،با انتقاد از اطلاع‌رسانی در خصوص ورود ریزگردها به پایتخت گفت: ورود ریزگردها به پایتخت باید حداقل بین 24 تا 36 ساعت قبل توسط سازمان هواشناسی پیش بینی می‌شد.

 

وی افزود: پس از پیش‌بینی سازمان هواشناسی قاعدتا ستاد مدیریت بحران و دانشگاه علوم پزشکی و محیط زیست از طریق رسانه‌ها باید موضوع را به مردم اطلاع می‌دادند.

 

نماینده تهران در مجلس ادامه داد: از طرفی اطلاعات ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا باید توسط سازمان محیط زیست به علوم پزشکی ارسال می‌شد که یا از طریق علوم پزشکی اطلاع‌رسانی عمومی صورت می‌گرفت یا خود سازمان محیط زیست وضعیت سریعاً اعلام می‌کرد که متاسفانه تا چند ساعت بعد از ورود سامانه ریزگردها اطلاع رسانی عمومی انجام نشد.

 

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس با اشاره به این که باید تصمیم‌گیری‌ها پیشگیرانه باشد، عنوان کرد: جلسه مدیریت آلودگی هوای استان تهران با حضور اعضا باید حداقل یک تا دو روز قبل تشکیل و موارد لازم پیش‌بینی و مراتب جهت تصمیم گیری به استانداری و نهادهای ذیربط اعلام می‌شد که این امر نیز صورت نگرفته است.

 

رفیعی به اعتبارات مقابله با ریزگردها اشاره و تاکید کرد: متاسفانه دولت هم در بودجه پارسال و هم در بودجه امسال هرگونه اعتبار در خصوص مقابله یا مدیریت ریزگردها را حذف کرد.

 

وی اضافه کرد: هر چند مبادی ورودی این مساله از مرزهای غربی و جنوب و جنوب غربی است و بیشتر کانون‌ها خارجی است، اما قاعدتا باید جهت برنامه‌های بعدی بودجه لازم تخصیص پیدا می‌کرد که متاسفانه این امر هم مغفول ماند و مرکز ملی مقابله با ریزگردها در سازمان محیط زیست دقیقا معلوم نیست چرا این درخواست برای تامین اعتبارات لازم در خصوص این معضل در شرایط بحرانی نداشت و پیگیر نبوده است.

 

نماینده تهران در مجلس با اشاره به مصوبات فراکسیون محیط زیست در سال گذشته در خصوص آلودگی هوای تهران، گفت: بر این اساس ایستگاه های سنجش کیفیت هوا باید مرتبا بروزرسانی و کالیبره شوند.

 

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس بر لزوم بررسی و رایزنی جدی دیپلماسی در خصوص ریزگردها تاکید کرد و اظهار کرد: احتمال اینکه ما از شرایط هشدار و اضطرار به شرایط مداوم بحران برسیم کم نیست و اگر این وضعیت ادامه داشته باشه قاعدتا در فصل تابستان و پاییز هم با اختلاط ریزگردها و شرایط آلودگی هوای تهران قطعا مشکلات جدی خواهیم داشت.

 

وی با تاکید بر این که مقابله با ریزگردها و آلودگی هوا بیشتر از همه به توان مدیریتی نیازمند است خاطرنشان کرد: آلودگی هوا نیازمند مدیریت واحد است و فقدان مدیریت واحد در این حوزه بسیار مشهود است.

 

رفیعی از پیگیری موضوع ریزگردها در فراکسیون محیط زیست مجلس خبر داد و تصریح کرد: مجلس این موضوع را در راستای تحقق قانون هوای پاک پیگیری می‌کند و با هرگونه سهل‌انگاری مدیریت آلودگی هوا برخورد می‌کند./ تسنیم

ارسال نظر